WATERECO LOGO
    Τηλ: 6947724961

Βιομηχανική Χρήση

ΦΙΛΤΡΑ ΣΙΤΑΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ 2'',3'',4''


Τοποθετείται στην κεντρική γραμμή ύδρευσης, μετά τον μετρητή σε βιομηχανικές εφαρμογές και παρακρατά λάσπη, άμμο, σκουριά, και όλα τα ξένα μικροσκοπικά στερεά σωματίδια.
Εξελειγμένης τεχνολογίας φίλτρο από υλικά που δεν διαβρώνονται.
• Εγκαθίσταται σε όλες τις θέσεις σε κατακορύφες και οριζόντιες σωληνώσεις.
• Εξασφαλίζει μεγάλη διάρκεια ζωής και συνοδεύεται με φίλτρο σωματιδίων που παρακρατά μέχρι 200 μικρά.
• Βαρέως τύπου και διαθέτει σύστημα ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΗΣ ΑΠΟΠΛΥΣΗΣ και καθαρισμού του φίλτρου από τις ακαθαρσίες.
• Λόγω του πατενταρισμένου περιστροφέα TURBOCLEAN για τον καθαρισμό του φίλτρου, σε συνδυασμό με το πλέγμα (σίτα) από ανοξείδωτο χάλυβα AISI316,τα συστήματα αυτά είναι ιδανικά για νερό που είναι πολύ επιβαρυμένο από ακαθαρσίες, λάσπη, άμμο, σκουριά και άλλα ξένα σωματίδια.
• Συμμορφούται με τα ισχύοντα πρότυπα της Ε.Ε. και είναι εγκεκριμένο από την DVGW και φέρει σήμανση CE
TEXNIKA XAΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
• Μέγιστη πίεση λειτουργίας: 10bar
• Μέγιστη Θερμοκρασία Νερού : 90 °C
Επιλέξτε το φίλτρο (σίτα) για παρακράτηση σωματιδίων μεγέθους 50, 125, 200 και 500 μικρών , ανάλογα με τις ανάγκες σας.

ΑΛΑΤΙ ΑΠΟΣΚΛΗΡΥΝΣΗΣ ΣΕ ΤΑΜΠΛΕΤΕΣ


    

Η αποτελεσματικότητα του αποσκληρυντή σας εξαρτάται κυρίως από τη ποιότητα της άλμης που χρησιμοποιείται για αναγέννηση. Αυτός είναι και ο κυρίως λόγος για τον οποίο πρέπει να χρησιμοποιούνται μόνο διαμορφωμένα ειδικά αλάτια, που να παράγουν υψηλής καθαρότητας άλμη. Οι ταμπλέτες ανακρυσταλλωμένου άλατος είναι ιδανικές για όλους τους τύπους μηχανών αποσκλήρυνσης, επιφέροντας τη βέλτιστη απόδοσή τους και αυξάνοντας τη διάρκεια ζωής τους.

Παρασκευασμένες από ανακρυσταλλωμένο αλάτι υψηλής καθαρότητας (χαμηλής περιεκτικότητας σε μαγνήσιο και ασβέστιο), που εν συνεχεία συμπιέζεται υπό υψηλή πίεση, οι ταμπλέτες εγγυώνται ένα ποσοστό χλωριούχου νατρίου πάντα ανώτερο του 99,95%. Αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να έχουμε τη μέγιστη παραγωγή αναγέννησης και συνεπώς να διατηρήσουμε τη μακροζωία των αποσκλκηρυντών. Επιπλέον, απαλλαγμένες από κάθε είδους αδιάλυτης ουσίας, έχουν τη δυνατότητα ολικής διάλυσης η οποία αποτρέπει το σχηματισμό "πουρί" στον υποδοχέα άλατος, τις βαλβίδες και τους εγχυτήρες.

Το ειδικό γεωμετρικό σχήμα τους, εγγυάται τη μέγιστη επιφανειακή επαφή άλατος και νερού, λαμβάνοντας έτσι κορεσμένη άλμη στον τάχιστο χρόνο. Παράλληλα, το σχήμα τους μειώνει τα σημεία επαφής τους στο ελάχιστο προλαμβάνοντας το πέτρωμα και τη δυσπλασία.

Η ανώτερη παραγωγική ποιότητα των ταμπλέτων, εγγυάται τη σταθερή τους διάλυση αποτρέποντας το σχηματισμό ιζημάτων στον πάτο του υποδοχέα.

Διαθέσιμο σε σακιά 25 κιλών.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΔΙΑΣΠΑΣΤΗΣ ΑΛΑΤΩΝ
Τα άλατα του νερού  πριν τη συσκευή, έχουν μορφή κρυσταλλική, σε κομμάτια που κολλάνε μεταξύ τους και σχηματίζουν πουρί που επικάθεται στις σωληνώσεις. Η συσκευή παράγει υψηλή συχνότητα ηλεκτρικών κυμάτων που περνούν στο νερό. Μετά τη συσκευή τα κρυσταλλικά άλατα αλλάζουν μορφή, δεν κολλάνε μεταξύ τους και δεν επικάθονται στις σωληνώσεις .

Οι ηλεκτρονικοί αποσκληρυντές W/CALMAT είναι Γερμανικής κατασκευής  και έχουν εφαρμογή σε :
·        Κεντρικές  παροχές κτιρίων.
·        Δίκτυα ανακυκλοφορίας ζεστού νερού.
·        Νερό ανακυκλοφορίας πύργων ψύξης.
·        Εγκαταστάσεις αυτόματου ποτίσματος.
·        Πισίνες .
·        Ηλιακούς θερμοσίφωνες.
 Τα πλεονεκτήματά που τους κάνουν ξεχωριστούς είναι τα εξής :
·         Δεν καταναλώνουν αλάτι και ούτε πετούν νερό κατά τη λειτουργία τους.
·         Δεν επηρεάζονται από μεταβολές της ποιότητος (σκληρότητος) του νερού τροφοδοσίας.
·         Aποτρέπουν τη δημιουργία αλάτων, σκουριάς και διάβρωσης.
·         Καθαρίζουν τις σωληνώσεις.
·         Προστατεύουν τις ηλεκτρικές συσκευές.
·         Λειτουργούν σε κάθε είδους σωλήνα (Πλαστικό ή μεταλλικό μέχρι  1 1/2’’).
·         Η εγκατάσταση είναι εύκολη και γίνεται από το πελάτη.
·         Κάνουν οικονομία ανεξαρτήτως κατανάλωσης νερού (8,00 €/χρόνο).
·         Δεν χρειάζονται κανενός είδους συντήρηση.
Προσαρμόζουν τη λειτουργία τους στη πραγματική κατανάλωση νερού.

ΧΑΛΑΖΙΑΚA ΦΙΛΤΡΑ ΝΕΡΟΥ (ΑΜΜΟΦΙΛΤΡΑ)Τα χαλαζιακά φίλτρα χρησιμοποιούνται προκειμένου να καθαρίσουμε το νερό από στερεά σωματίδια. Έχουν εφαρμογή εκεί όπου υπάρχουν μεγάλες καταναλώσεις νερού, προερχομένου κυρίως από γεωτρήσεις και το οποίο είναι αρκετά επιβαρυμένο σε στερεά σωματίδια.
Αποτελούνται από ένα κυλινδρικό δοχείο μεταλλικό ή από fiberglass, το οποίο εσωτερικά φέρει ειδικούς διαχύτες προκειμένου να επιτυγχάνεται η σωστή διασπορά του νερού. Το χαλαζιακό στρώμα αποτελείται από περισσότερα διαφορετικής κοκκομετρίας στρώματα, τα οποία ξεκινώντας από το κάτω μέρος είναι 8 – 15 mm, ενώ στο επάνω μέρος καταλήγουν σε 0,6 – 0,8 mm.
Τα χαλαζιακά φίλτρα είναι αυτοκαθαριζόμενα. Ο καθαρισμός τους επιτυγχάνεται με αντίστροφη πλύση (BW), δηλαδή οδηγώντας το νερό από κάτω προς τα επάνω και αποβάλλοντας στην αποχέτευση τα στερεά σωματίδια που έχουν κατακρατηθεί. Η ανάγκη της αντίστροφης πλύσης διαπιστώνεται από τη διαφορά της πιέσεως (> 1 bar ) μεταξύ των εγκατεστημένων μανομέτρων της εισόδου και της εξόδου του νερού από το φίλτρο.
Τα χαλαζιακά φίλτρα λειτουργούν χειροκίνητα ή αυτομάτως και μπορούν να εγκατασταθούν εν σειρά, εν παραλλήλω, ή εναλλάξ. Σε περίπτωση που απαιτείται καλύτερη κατακράτηση, στην έξοδο ενός χαλαζιακού φίλτρου μπορεί να εγκατασταθεί ένα φίλτρο φυσιγγίων, ή ένα φίλτρο σακούλας, οπότε το μέγεθος των στερεών σωματιδίων που μπορούν να κατακρατηθούν μειώνεται.

TWEETS από Water.org