WATERECO LOGO
    Τηλ: 6947724961

Αντίστροφη Όσμωση

ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΟΣΜΩΣΗ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΥ ΝΕΡΟΥ ΣΕ ΚΟΝΤΕΙΝΕΡ


        


Οι μονάδες μας αντίστροφης όσμωσης θαλασσινού νερού έχουν σχεδιαστεί για να παράγουν πόσιμο νερό (περιεκτικότητα αλάτων < 500 ppm) από θαλασσινό νερό ( περιεκτικότητα αλάτων μέχρι 55000 ppm), με παροχή μέχρι 5000 m3/day. Οι μονάδες μας είναι εγκατεστημένες μέσα σε μεταλλικό κοντέϊνερ μεταφοράς, το οποίο είναι πιστοποιημένο σύμφωνα με τις οδηγίες ΕΝ12079-1 και DNV2,7-1. Eίναι πλήρως ελεγμένες πριν την αποστολή. Οι μονάδες μας αποτελούνται από φίλτρα, αντλητικά συγκροτήματα, μεμβρανοθήκες, μεμβράνες, δοσομέτρηση χημικών, ηλεκτρικό πίνακα και εξαρτήματα ελέγχου. Η λειτουργία τους είναι αυτόματη και εύκολη στη χρήση. Τα επιλεγμένα υλικά κατασκευής είναι εγγυημένα για μακροχρόνια χρήση με την ελάχιστη δυνατή συντήρηση. Κάθε μονάδα περιλαμβάνει CPI - σύστημα καθαρισμού των μεμβρανών, με σύστημα δοσομέτρησης χημικών, όπως επίσης και σύστημα επεξεργασίας του παραγόμενου νερού. Για την φίλτρανση του θαλασσινού νερού χρησιμοποιούνται δύο στάδια με χαλαζιακό πολυστρωματικό φίλτρο και μικρομετρικό φίλτρο στη συνέχεια, ενώ για την απολύμανση του θαλασσινού νερού χρησιμοποιείται υπεριώδης ακτινοβολία UV. Οι μονάδες μας περιλαμβάνουν σύστημα ανάκτησης ενέργειας με εναλλάκτες πιέσεως. Ο ηλεκτρικός πίνακας περιλαμβάνει συστήματα PLC, αγωγιμόμετρα, ροόμετρα, συστήματα προστασίας, ενώ οι αντλίες υψηλής πιέσεως ελέγχονται από VDF και φέρουν βαθμό προστασίας ΙΡ54.


ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΟΣΜΩΣΗ BUDGET

     
                                                          


Είναι μία οικονομική και αξιόπιστη λύση για να καλύψει μία απαίτηση 1900 λίτρων πόσιμου νερού την ημέρα. Κατασκευάζεται στη Γερμανία από το μεγαλύτερο εργοστάσιο στη Ευρώπη.
Όλα τα εξαρτήματα είναι συναρμολογημένα σε ανοξείδωτο ικρίωμα.
Περιλαμβάνει φίλτρο ενεργού άνθρακα 5μ, αντλία υψηλής πίεσης, ειδική μεμβράνη σε ανοξείδωτη μεμβρανοθήκη.
Επίσης ηλεκτροβάνα στη είσοδο του νερού, μανόμετρο, ρυθμιστή ροής για το παραγόμενο και απορριπτόμενο νερό.
Ακόμη ηλεκτρονικό πίνακα ελέγχου με καλώδιο 2 μ. για αυτόματη λειτουργία και έλεγχο της λειτουργίας της αντίστροφης όσμωσης. Οθόνη δύο ψηφιακών ενδείξεων. Ένδειξη αγωγιμότητος του παραγόμενου νερού.
Οπτικά σήματα κακής λειτουργίας όπως, χαμηλής πιέσεως, υψηλής αγωγιμότητος.
Αυτόματο ξέπλυμα μεμβρανών όταν η μονάδα δεν λειτουργεί για πάνω από 24 ώρες.
Ένδειξη στάθμης νερού δεξαμενής αποθήκευσης του παραγόμενου νερού μέσω φλοτεροδιακόπτη.
Εξωτερικό σήμα διακοπής λειτουργίας π.χ όταν προηγείται αποσκληρυντής νερού και πραγματοποιεί αναγέννηση.

ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗΣ ΟΣΜΩΣΗΣ 5 ΣΤΑΔΙΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ W8340Επαγγελματικό σύστημα παραγωγής πόσιμου νερού με αντίστροφη όσμωση. Διαθέτει στο βασικό εξοπλισμό του 5 στάδια επεξεργασίας και παράγει μέχρι 1.600 λίτρα νερού ανά ημέρα. Ελάχιστη πίεση λειτουργίας 0,5 Bar, μέγιστη 6,0 Bar.  Αναλυτικά Διαθέτει: 1. Φίλτρο τύπου standard 20’’ Sediment Maxi 5 Micron 2. Φίλτρο τύπου standard 20’’ Εν. Άνθρακα Carbon BLOCK 3. Φίλτρο τύπου standard 20’’ Εν. Άνθρακα Carbon UDF ή 20’’ Sediment Maxi 1 Micron 4. Φίλτρο τύπου φυσιγγίου 12’’ Εν. Άνθρακα Taste & Odor Standard 5.Τρείς Μεμβράνες Αντ. Όσμωσης 100GPD (made in USA) (Συνδέετε με έξτρα Δεξαμενή (Tank) 21 ή 40 ή 80 lit με ενσωματωμένο ασκό υπό πίεση αέρα για την άμεση διάθεση του νερού ή με μεγαλύτερη δεξαμενή και πιεστική αντλία.) Διαθέτει και: • Δύο Αντλίες Πιέσεως 220V/36VDC για σταθερή τροφοδοσία νερού με ικανή πίεση • Βρύση πάγκου χωρίς μόλυβδο, χαλκό κλπ • Όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα για την σύνδεσή του (σωλήνες, σέλα αποχέτευσης σύνδεσμο και βάνα παροχής κλπ) • Οδηγίες λειτουργίας & εγγύηση καλής λειτουργίας από 1 έτος για τα ηλεκτρικά μέρη και 4 έτη για τα υδραυλικά μέρη έως συνολική εγγύηση εφόρου ζωής με το συμβόλαιο συντήρησης. Διαστάσεις (σε cm Υ x Π x Β)85x48x32

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗΣ ΟΣΜΩΣΗΣ


1.Τα συστήματά μας συμμορφώνονται με τις απαιτούμενες προδιαγραφές :
Ηλεκτρομαγνητική ασφάλεια σύμφωνα με τα CE και VDE .
2.Το παραγόμενο νερό είναι σύμφωνο με τις απαιτήσεις της CLSI :
Αγωγιμότητα : 0,05 ms στους 25 o C
Βακτήρια : ≤ 5 cfu / ml
Πυρρητικά : ≤ 0,02 ml / lt
Πρακτικός σχεδιασμός
Compact κατασκευή και αθόρυβη λειτουργία των συστημάτων ώστε να είναι συμβατά με οποιοδήποτε μέγεθος βιοχημικού αναλυτή.
Πλήρως αυτόματη λειτουργία
Φιλικά και ασφαλή προς το χρήστη και το περιβάλλον. Αυτόματη παρακολούθηση και έλεγχο βήμα προς βήμα της διαδικασίας παραγωγής υπερκάθαρου νερού μέσω ενός ψηφιακού PLC με ελληνικές οδηγίες.
Οικονομικό
Χαμηλό ετήσιο κόστος λειτουργίας χάρη στην επιλογή του κατάλληλου συστήματος ανάλογα με την ημερήσια κατανάλωση του αναλυτή.
Ασφάλεια
Μέγιστη αξιοπιστία χάρη στο λειτουργικό ολοκληρωμένο σύστημα παρακολούθησης και παράκαμψης αν εμφανιστούν σφάλματα του συστήματος . Το σύστημα μπορεί να αλλάξει γρήγορα με μια μικρή κίνηση (BY PASS) έτσι ώστε η ποιότητα και η παροχή υπερκάθαρου νερού να διατηρείται χωρίς διακοπή. Τα συστήματα διαθέτουν ένα πρωτοποριακό σύστημα παρακολούθησης διαρροών και αυτόματο σύστημα διακοπής λειτουργίας μέσω αισθητήρα.
Με το αυτόματο σύστημα παρακολούθησης και διακοπής λειτουργίας ελέγχεται όλη η διαδικασία παραγωγής υπερκάθαρου νερού έτσι ώστε εάν παρουσιαστεί οποιαδήποτε δυσλειτουργία του συστήματος το μήνυμα σφάλματος να δίνεται και με οπτικό και με ηχητικό σήμα. Δυνατότητα λειτουργίας μόνο με τη στήλη απιονισμού σε περίπτωση βλάβης της αντίστροφης όσμωσης.
Εξυπηρέτηση
Η εταιρεία μας παρέχει τεχνική υποστήριξη. 
Τεχνικά χαρακτηριστικά
RWRO 60L/H RWRO 120L/H RWRO 160-320L/H
Αγωγιμότητα(mS/cm) 0,05-1,0 0,05-1,0 0.05-1,0
Βακτηριακό φορτίο (αφαίρεση) 99% 99% 99%
Πίεση λειτουργίας 4-8 bar 4-8 bar 4-8 bar
Τάση λειτουργίας ( V/Hz ) 230/50 (115/60) 230/50 (115/60) 230/50 (115/60)
Κατανάλωση ρεύματος 0,35 kw 0,35 kw 0,75 kw
Διαστάσεις (Π×Β×Υ σε mm) 600×600×1150 600×800×1150 600×800×1750
Βάρος 50 kg 65 kg 95 kg

ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΟΣΜΩΣΗ 5 ΣΤΑΔΙΩΝ W8005


  
Σύστημα παραγωγής πόσιμου νερού με αντίστροφη όσμωση.
Διαθέτει στο βασικό εξοπλισμό του 5 στάδια επεξεργασίας και παράγει μέχρι 180 λίτρα νερού ανά ημέρα.
Ελάχιστη πίεση λειτουργίας 2,8 Bar, μέγιστη 6,0 Bar.
Τοποθετείται συνήθως κάτω από το ντουλάπι του νεροχύτη στην κουζίνα και σας παρέχει άφθονο πόσιμο νερό από την δική του ξεχωριστή βρύση που τοποθετείται δίπλα από την βρύση του νεροχύτη σας. 

Αναλυτικά Διαθέτει:
1. Φίλτρο βιδωτό κλασσικού τύπου 10’’ Sediment 5 Micron
2. Φίλτρο βιδωτό κλασσικού τύπου 10’’ Εν. Άνθρακα Carbon Block
3. Φίλτρο βιδωτό κλασσικού τύπου 10’’ Εν. Άνθρακα Carbon Block 
4. Φίλτρο τύπου φυσιγγίου 10’’ Εν. Άνθρακα Taste & Odor Standard
5. Μεμβράνη Αντ. Όσμωσης 50GPD
• Δεξαμενή (Tank) 12lit 
• Βρύση πάγκου χωρίς μόλυβδο, χαλκό κλπ
• Όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα για την σύνδεσή του (σωλήνες, σέλα αποχέτευσης σύνδεσμο και βάνα παροχής κλπ)
• Οδηγίες λειτουργίας & εγγύηση καλής λειτουργίας 4 έτη για τα υδραυλικά μέρη και έως συνολική εγγύηση εφόρου ζωής με το συμβόλαιο συντήρησης.
Διαστάσεις (σε cm Υ x Π x Β)42x37x17    

http://www.youtube.com/watch?v=94jnkvIP7Yw


                                                                                  


Σελίδα 1 από 2

TWEETS από Water.org